Ürün Numarası: 107334

Aurora Giuseppe Verdi Dolma Kalem 928-A Siyah Limitli

Müşteri Yorumları (0)
86.400,00
Özel İndirimler % 15 73.440,00 TL

Dolma Kalemler

Aurora

 

Düşünce , güzellik ve kültür gibi değerlere daima öncelik veren bir mirasın emanetçisi olarak , şirketin ceo'su , Cesare Verona , Aurora'nın geleneklerini günümüze taşımaya büyük önem veriyor. Verona'nın ailesi dört kuşaktır yazı araçları üretmiş ve yazı tarihinin en önemli sayfalarından bazılarını yazmıştır. Bugün bu tutku Aurora stilini tüm Dünya'ya yayarak tekrar canlanmış ve hayatın temel değerlerine bağlı , uluslararası bir şirket yaratmıştır. Bu tutku ve özenle benimsediği felsefe Aurora imzalı her ürünün temelinde yer almaktadır.

 

1919'da , Birinci Dünya Savaşı'nın üzerinde izler bıraktığı fakat yaralarını sarma yolunda büyük ümitler taşınan Torino'da , Aurora ( Şafak ) , ilk italyan dolma kalemi olarak doğdu. Umut ve yeniden doğum mesajı veren bir isim: İtalyan tarihi ve kültüründe yeni bir şafak. Kuşaktan kuşağa aktarılan benzersiz bir stilin başlangıcı ; dün olduğu gibi bugün de ince işçiliği ve teknikleri ile değerli malzemeleri bereciyle birleştiriyor. Zengin kültürel mirasından ve tarihe dayanan geleneklerinden , küçük sanat eserleri yaratılıyor ve tüm Dünya'da taktirle karşılanıyor. Böylece en zarif '' Made İn İtaly '' gerçek bir örnek olarak karşımıza çıkmaktadır.

 

Aurora Giuseppe Verdi  Dolma Kalem 928-A Siyah 

19. yüzyıl İtalyan operası ekolünden gelen en ünlü İtalyan besteci Giuseppe Verdi'nin doğumunun 200. yıldönümü şerefine sınırlı sayıda üretildi.

Opera Tarihinin en önemli eserlerinden Aida ve Nabucco'nun bestecisine bir övgü olarak tasarlanan dolma kalemin kapağında saf gümüş kullanıldı, defne yaprağı gravürleri ve sanat ve müziğin lir sembolleri ile süslendi.

Her detayı zerafetle tasarlanan ve işlenen Aurora Giuseppe Verdi Dolma Kalem karşınızda.

· Dolma Kalem

 

· Siyah reçine kaplama gövde

 

· Gümüş kaplama kapak ve halka

 

· 18 karat iridyum kaplama el yapımı uç

 

· Özel kutusu ile birlik

 

 

 

 

 

 

  • Bizi Takip Edin