Ürün Numarası: 116908

Caran d'Ache Caelograph Dolma Kalem Sirius 30N Limited Edition 1632.581

Müşteri Yorumları (0)

Dolma Kalemler

Caran d'Ache Caelograph Dolma Kalem Sirius 30N Limited Edition 1632.581

Büyük teknik uzmanlığa sahip olan bu özel buluş, gece mavisi bir Çin cilasıyla geliştirilmiş bir tasarımda gökyüzünün bir haritasını sunar. Doğruluk için doğal gereklilik dışında,
Bir kalemin kavisli yüzeyinde düz bir haritanın yeniden oluşturulması, önemli bir teknik zorluktur.Mercator olarak bilinen projeksiyon işlemi ilk kez bir yazı gerecine uygulandı.
Caran d’Ache, ikinci bir teknik başarıda, kalem gövdesi kadar küçük bir yüzeyde, kuzey yarım küreden görülebilen 51 takımyıldızı ve 353 yıldızı temsil etmeyi başardı.Ve tek yaptığı bu değil.

Gökyüzü haritası, seçilen herhangi bir zamanda yıldızların konumunu belirtmek için hareketlidir. Bu şaşırtıcı yetenek, özel ve son derece özel bir iki halkaya dayanan ustaca mekanizma.

Halkalardan biri hareketlidir ve saate adanmıştır, sabit halka ise günler ve aylar olarak işaretlenmiştir. Konumlarını ayarlayarak, harita, gereken kesin saat ve tarihe ayarlanabilir.

Dönen yarı saydam bir kılıf, gökyüzünün görünen kısmını ortaya çıkarır, ufuk çizgisini, pusula noktalarını ve zirveyi gösterir.

Daha Fazla Detay için
https://bit.ly/3aHvNQI

Kalem Türü Dolma Kalem
Gövde Chinese Lake
Özellikler Limitli Üretim
18 Ayar Altın
Uç Kalınlığı Medium 
  • Bizi Takip Edin