Ürün Numarası: 116909

Caran d'Ache Cyrstal Black Dolma Kalem Limited Edition 1635.481

Müşteri Yorumları (0)

Dolma Kalemler

Caran d'Ache Cyrstal Black Dolma Kalem Limited Edition 1635.481

999 adet ile sınırlı üretim.

Özel Crystal yazı gereci koleksiyonu, iki efsanevi üretici, Cenevre merkezli Caran d’Ache ve Fransız ince kristal ustası Lalique arasındaki yaratıcı ortaklıktan doğdu.
Bu sınırlı üretim tasarımının benzersiz stili, Art Deco'nun zarafetini, René Lalique tarafından 1935'te Fontaine de Coutard için yaratılan, ince bir çağlayan içinde fışkıran bir su damlası olan ikonik Coutard motifiyle yan yana getiriyor.
Yazının başladığı mürekkep damlasına bir yaşam ve yeniden doğuş sembolü olan ince kabartmalı Coutard motifi, kalemin siyah seramik gövdesini süslüyor.
Gövde, René Lalique tarafından tasarlanan ünlü Coutard motifiyle süslenmiştir. Damlacıklar, hatlarını noktalayacakmış gibi kaleme kabartma olarak uygulanır. Bir Lalique kristal cabochon, saten fırçalanmış ve cilalı yüzey arasında çarpıcı bir kontrast oluşturarak kalemin üstüne oturur.
Siyah seramikten koyu gövdesi, Lalique ile çok yakından ilişkilendirilen motifle süslenmiştir. Damlacıklar, hatlarını noktalayacakmış gibi kaleme kabartma olarak uygulanır. Bir Lalique kristal cabochon, saten fırçalanmış ve cilalı yüzeyler arasında çarpıcı bir kontrast oluşturarak kalemin üstüne oturur. Bu büyük kristal damlası, eşsiz bir ışıltıya sahip bir motif ekleyen ince bir metal çerçeveye yerleştirilmiştir. Özel bir aletle elle gerçekleştirilen bu son derece hassas teknik, kalemin görünümünü zarif bir şekilde mükemmelleştirir.
Kalem Türü Dolma Kalem
Gövde Seramik Kaplama
Klips Gümüş Kaplama
18 Ayar Altın, Rodyum Kaplama El Yapımı Uç
Özellikler Limitli Üretim

 

  • Bizi Takip Edin