Ürün Numarası: 103971

Caran d'Ache Luminance Wooden Box 76 Renk Kalem 6901.476

Müşteri Yorumları (0)

Sanatsal

Caran d'Ache Hakkında

1915 yılında kurulan İsviçre’nin ilk kurşun kalem fabrikasını alan Arnold Schweitzer’in marka ismi olarak Fransız karikatürist Poire’nin takma adı Caran d’Ache’ı seçmesi ile hikayesine başlayan Caran d’Ache kalemleri, en kaliteli materyallerden yenilikçi yazı ve çizim araçları geliştiriyor.Yazı dünyasını değiştiren ve geliştiren yenilikçi buluşlar, Kalemin Rusçasından ismini alan İsviçreli kalem ustası, 100 yılı aşkın deneyimle şekillenen kusursuz kalemleri sizlerin beğenisine sunuyor....

Caran d'Ache Luminance Wooden Box 76 Renk Kalem 6901.476  Özellikleri

Caran d'Ache Parlaklık 6901 sanatçı kalemleri, şimdiye kadar tasarlanmış en hafif kalıcı renkli kalemlerdir. Lüks ahşap kutuludur. Kadife pürüzsüzlüğü ve hassas dokusu çizim yaparken ustaların aradığı özelliktedir. Sergi ve tahsil edilebilir eserler akılda tutularak oluşturulmuş profesyonel araçlardır.

İki yıllık teknik araştırma, en yüksek uluslararası standarda (ASTM D6901) uygun ışık direncine sahip canlı ve yoğun renkler veren üstün kalitede kalemlerle sonuçlandı. 3.8mm'lik kurşun yüksek bir pigment konsantrasyonuna sahiptir ve maksimum kaplama gücü sağlar. Dış kasa, premium FSC sertifikalı sedir ağacından üretilmektedir.

Sağlam metal klipsli güzel koyu renkli ahşap kutu, 001 Beyaz, 162 Ftalosinanin Mavi, 661 Işık Kobalt Mavisi ve 009 Siyahın bir ekstra ile 76 farklı renkli kalemden birer tane içerir. Ayrıca HB ve 5B'de iki Grafwood kurşun kalemi ve iki harman çubuğu bulunur.

Kolay temizlenebilir kumaş halkalı üç ahşap tepsiler. Açıklayıcı broşürler ve renk örneği dahildir.

 

 

  • Bizi Takip Edin