Ürün Numarası: 105358

Caran d'Ache 20'li Boya Kalemi Seti 3510.420

Müşteri Yorumları (0)
3.129,94 TL

Sanatsal

Caran d'Ache Hakkında

1915 yılında kurulan İsviçre’nin ilk kurşun kalem fabrikasını alan Arnold Schweitzer’in marka ismi olarak Fransız karikatürist Poire’nin takma adı Caran d’Ache’ı seçmesi ile hikayesine başlayan Caran d’Ache kalemleri, en kaliteli materyallerden yenilikçi yazı ve çizim araçları geliştiriyor.Yazı dünyasını değiştiren ve geliştiren yenilikçi buluşlar, Kalemin Rusçasından ismini alan İsviçreli kalem ustası, 100 yılı aşkın deneyimle şekillenen kusursuz kalemleri sizlerin beğenisine sunuyor....

Caran d'Ache 20'li  Boya Kalemi Seti 3510.420 Özellikleri

20 renk temalı "Peyzaj" çeşitleri içeren karton paket / 3510.420

 

Ultra yüksek pigment konsantrasyonu yoğun renk ve olağanüstü ışık direnci sağlar. Tüm amatör veya profesyonel watercolourists, karışık medya tasarımcıları ve eşsiz yaratıcılık sevenler için.

Bu "Manzara" ürün yelpazesi, çeşitli manzaraları tasvir etmek için sıcak ve soğuk tonlarda 20 temel renk seçeneği sunar. Gökyüzüne ve suya karşı mavi-menekşeler, çiçekler için kırmızı-portakallar, tarlalar ve ormanlar için yeşillikler, toprak ve kayalar için göz kamaştırır, açık ve koyu gölgeler, ışık ve gölge yaratır.

İçindekiler: 20 "Manzara" suluboya kalemleri

Uygulamalar: Doğru çizgilerin, yıkamanın veya bulanıklığın giderilmesi için yıkama çizimleri, kuluçkalama, gölgeleme, kuru veya ıslak olarak uygulanabilir.

 

Teknik açıklama :

 

Tip: Suda çözünür renkli kalemler, optimal tutuş için altıgen şekil

Kurşun: suluboya resim ve sanatsal çizim en zorlu gereksinimleri karşılamak için yumuşak, ekstra-ince. Çap: 3,8 mm. Ultra yüksek pigment konsantrasyonu. Kuru veya sulu olarak uygulandığında olağanüstü hafif dayanıklılık (Standart Mavi Yün Skalası - *** ve ***** arasında)

Kalem: altıgen, 8 katlı, mat gövde, kurşun rengi, renk numarası ile eşleşir

Premium FSC® sertifikalı sedir ağacı

Teknikler: Suluboya, yıkama çizimi, gölgeleme, sınırsız karma teknikler. Tüm ortamlarda (kağıt, karton, tuval, vb.) Kuru veya ıslak çizim.

  • Bizi Takip Edin