Ürün Numarası: 103973

Caran d'Ache Assorment Pastel Boya Set 76lı 788.376

Müşteri Yorumları (0)

Sanatsal

Caran d'Ache Hakkında

1915 yılında kurulan İsviçre’nin ilk kurşun kalem fabrikasını alan Arnold Schweitzer’in marka ismi olarak Fransız karikatürist Poire’nin takma adı Caran d’Ache’ı seçmesi ile hikayesine başlayan Caran d’Ache kalemleri, en kaliteli materyallerden yenilikçi yazı ve çizim araçları geliştiriyor.Yazı dünyasını değiştiren ve geliştiren yenilikçi buluşlar, Kalemin Rusçasından ismini alan İsviçreli kalem ustası, 100 yılı aşkın deneyimle şekillenen kusursuz kalemleri sizlerin beğenisine sunuyor....

Caran d'Ache Assorment Pastel Boya Set 76lı 788.376 Özellikleri

Bu 76 Caran d'Ache Pastel kalem ve Grafwood Graphite kalem ve bir kömür içerir. Her sanatçının en büyük gereksinimlerine bir cevap: Amatör ve profesyonel pastel sanatçıların teknik ve renk gereksinimlerine uygunluk aralığı. Zararlı ortamlarda uygulama, pigmentlerin mukavemetini ve malzemenin güzelliğini açığa çıkarır. Cömert bulanıklaştırma için yüksek pigment konsantrasyonu. Bulanık efektler, şeffaflık ve ince renk karışımları için idealdir.

 

Caran d'Ache kleurpotloden, aquarelpotloden, pastelpotloden, kristalize edilmiş Carn d'Ache, renkli kalemler, suluboya kalemleri, kalemler, sanatçı malzemelerini olağanüstü kalitede sunar.

  • Bizi Takip Edin