Ürün Numarası: 103368

Caran d'Ache Dolma Kalem Year Of Dog 2018 Limitli 5092.054

Müşteri Yorumları (0)

Dolma Kalemler

Caran d'Ache Hakkında

1915 yılında kurulan İsviçre’nin ilk kurşun kalem fabrikasını alan Arnold Schweitzer’in marka ismi olarak Fransız karikatürist Poire’nin takma adı Caran d’Ache’ı seçmesi ile hikayesine başlayan Caran d’Ache kalemleri, en kaliteli materyallerden yenilikçi yazı ve çizim araçları geliştiriyor.Yazı dünyasını değiştiren ve geliştiren yenilikçi buluşlar, Kalemin Rusçasından ismini alan İsviçreli kalem ustası, 100 yılı aşkın deneyimle şekillenen kusursuz kalemleri sizlerin beğenisine sunuyor....

Caran d'Ache Dolma Kalem Year Of Dog 2018 Limitli 5092.054 Özellikleri

Caran d'Ache, 2018 yılını kutluyor, Köpek Yılı

 

"Çin Takvimi" koleksiyonu, Çin zodyak sembollerinin efsanesine saygıdır. Yeni zodyak belirtisinin başlangıcını kutlayan "Köpek Yılı", olağanüstü yazı aletlerinin en sonuncusu. Çin geleneğinde, köpek yalnızca nedenlere bağlılık, dürüstlük ve bağlılık simgelemektedir. İnce figürü aleti kaplayan derin siyah lake ile son derece zarif bir kontrast oluşturur. Bu serideki eşsiz yaratımlar, Carran d'Ache ustalarının mükemmelliğe hakim oldukları atasal bir teknik olan otantik Çin lakının ihtişamına yeni bir hayat sürüyor.

1915 yılına dayanan zengin bir tarihe sahip olan Caran d'Ache, ince işçilik ve klasik yazma aletleri ile uluslararası çapta tanınmaktadır. Çin Zodyakının onbirinci konumuna değinen bu dolma kalem, sanatsal bir 'Yılın Köpeği' illüstrasyonu ile yazılmıştır. Bir Çin'in şanslı numarası olan 888 ile sınırlı, altın kaplamalı tutma yeri ve 18 ayar altın fıstığı ile noktalanmış parlak bir cila variline sahiptir.

  • Bizi Takip Edin