Ürün Numarası: 109483

Caran d'Ache Varius Le Viny Tükenmez Kalem Limited Edition 1648.481

Müşteri Yorumları (0)

Tükenmez Kalemler

Carandache Varius Le Viny Tükenmez Kalem Limited Edition 1648.481

 

İlhamını İsviçre bağcılık geleneğinden alan Caran d’Ache Varius Lè Viny dolmakalem bu ülkede yetişen 240 üzüm çeşidine ithafen sadece 240 adet üretildi. Her bir kalemin seri numarası, yazı bloğundaki zarif üzüm salkımı motifinin yanına işlendi. Kapaktaki Caran d’Ache logosu ise üstün kalitenin güvencesi.

Natürel meşe kaplama gövdesi, kırmızı vernikli İsviçre bayrağı motifi, saten finisajlı ve perçinli metal detayları ile İsviçre’nin üzüm bağlarına ve 1797 yılından beri her 20 yılda bir yapılan Fête des Vignerons şarapçılık festivaline adanmış sınırlı üretim bir hatıra kalemi. 

 

Varius Lè Viny tükenmez kalemin perçinli metalik detaylarla zenginleşen İsviçre bayrağı motifli doğal meşe kaplama gövdesi, sıra dışı malzemeleri sıra dışı bir ustalıkla yorumlayan Cenevre’deki Caran d’Ache atölyelerinin yaratıcı dehasına tanıklık ediyor. Kalem İsviçre’nin ünlü Fête des Vignerons şarapçılık festivaline adanan sınırlı üretim koleksiyonun bir parçası. 

 

Hassas mekanizması ve yedi farklı uç seçeneğiyle mükemmel yazı konforu sağlayan Caran d’Ache Varius Lè Viny tükenmez kalem A4 ebadında 600 sayfaya kadar yazabilen dev Goliath kartuşla donatıldı. 

 

Caran d’Ache Varius Lè Viny sınırlı üretim hatıra koleksiyonuna ait dolmakalem ve tükenmez kalemler, meşe şarap fıçısı görünümlü özel tasarım kutuları içinde sunuluyor.

 

  • Bizi Takip Edin