Ürün Numarası: 106681

Delta Fusion One Dolma Kalem FUS1KF-NER-F

Müşteri Yorumları (0)
8.824,50 TL

Dolma Kalemler

Delta İtaly

 

1982 yılında “Sanat, kalemde vücut bulsun” diyerek Delta adını verdikleri yazı aksesuarları markasını kuran Nino Mariano, Ciro Matrone ve Mario Muscente, rafine bir zarafete sahip olağanüstü yazı aksesuarlarıyla Napoli’de başlayan bu yolculuğu dünyanın farklı noktaları ile genişleterek büyük bir ilgi ve başarı yakaladı. 

Üretim sürecinde, Delta zanaatkârları her bir üretim alanını inceliyerek eşsiz ürünler sunmak için çabalıyor. Ayrıca, kalem endüstrisinde başarıyla rekabet edebilmek için; şirket en iyi üretim malzemelerini satın alıyor ve ürünlerine uyarlıyor. Delta kalem pazarının yenilikçi unsurlarını genişletmekle de ilgileniyor. Bu nedenle şirket, modern teknolojiye odaklanmakta ve egzotik malzemelerden yeni kalem hatları yaratmaktadır.

 

Delta Fusion One Dolma Kalem Özellikler:

 

· F uç.

 

· Fusion ucunun temeli; değerli 18 karat altın kaplamalı çelik alaşımdır: Değerli metal plakanın ısı iletkenliği sayesinde alttaki çeliği ısıtır, ; daha yüksek sıcaklık mürekkep akışını daha sorunsuz bir hale getirir.

 

· Çünkü mürekkep daha yoğun olur.

 

· Altın ve çeliğin esnek ucu üzerindeki karışımı benzersiz ve çekici bir görünüm kazandırmaktadır.

 

· Uzun yazma durumları için güçlü ve dayanıklıdır.

 

· Sportif Fusion One kalemleri İtalyan reçinesinin katı çubuklarından elle döndürülür ve parlak, kontrast renk bantlarıyla kırmızı, siyah ve beyaz renkte ince bir parlaklığa getirilir.

 

· Başlık, yuvarlak namluya hafifçe eğik kesilmiş bir kare şekle sahiptir. Dolma Kalem Ebadları

 

· Uzunluk: 14.6 cm (Kapak kapalı)

 

· Çapı: 18 mm

 

· Ağırlık: Yaklaşık 32 gram

  • Bizi Takip Edin