Ürün Numarası: 105026

Graf Von Faber Castell 2018 Yılın Dolma Kalemi Platin 145140

Müşteri Yorumları (0)

Dolma Kalemler

Graf von Faber Castell 2018 Yılın Dolma Kalemi Platin 145140

Yılın Kalemi dizisi 2003 yılında başladı ve iyi yazma kültürünün uzmanları arasında sağlam bir yer oluşturdu. Bu münhasır yazım gereçleri, sınırlı üretimle ortaya çıkmakta ve el becerisi ile elle şekillendirilen sıra dışı materyaller sunmaktadır. Yılın kalemi, bir dönemin hikayesini ve eylemlerinin insanlık tarihi üzerinde güçlü bir etki yarattığını anlatır. Bu yıl, M.Ö. 8. yüzyıldan itibaren adım adım üç kıtaya yayılan Roma İmparatorluğana odaklanıyor.

3000. yılın başlarında büyük yöneticiler, görkemli binalar ve tarihi kültürel başarılar Roma'nın büyük etkini gösteriyor. Ustalıkla hazırlanmış platin kaplamalı özel baskı Carrara mermeri 400 dolma kalem ve 120 rollerball kalem ile sınırlıdır.

Antik Roma imajı, imparatorlar, gladyatörler ve lejyonlarla bu kalemde kendini göstermektedir. Toskana'daki Carrara'nın en yüksek kalitedeki mermeri, bu kadar çok saygıyı sağlayan radyona önemli bir katkıda bulundu. Afrika ve Avrupa kıtasal levhalarının çarpışmasıyla, Alpleri yukarı doğru iterek 30 milyon yıl önce ortaya çıktı. Bu değerli taş, usta heykeltraşların çok gerçekçi heykeller oluşturmasına olanak sağlıyor.

Kutuda ne var?

  • Platin beyaz mermer işlemeli gövdede, Toksana bölgesinde kullanılan özel bir taş olan Statuario mermerinin özel bir çeşidi kullanılmıştır.
  • Kapağa gümüş minyatür Sezar dinarı işlenmiştir.
  • 2018 Yılın Kalemi, çift renkli 18 ayar altın uçlu beyaz mermer gövdeli platin model olarak üretilmiştir.
  • Roma rakamlarıyla 2018 (MMXVIII) yazılmış olan kalemin dip kısmına ayrıca, Roma’nın mimari olarak dünya tarihine kazandırdığı kemerler ve sütunları temsil eden işlemeler eklenmiştir.
  • Gövdedeki defne çelenkli platin halkaların işlemesi ise Roma’nın gücünün en önemli sebebi olarak bilinen ve mutlak bir disiplin ile savaşan askerleri olan lejyonlarının simgesidir.
  • Uç Kalınlığı : Medium.


  • Bizi Takip Edin