Ürün Numarası: 112896

Graf von Faber-Castell Bentley Centenary Roller Kalem 141818

Müşteri Yorumları (0)

Roller Kalemler

Graf von Faber Castell Bentley Centenary Roller Kalem 141818

 

· 1761'de kurulan Faber-Castell, dünyaca ünlü yüksek kaliteli yazı ve çizim aletleri üreticilerinden biridir. 1993'ten beri, lüks Graf von Faber-Castell markasıyla geleneksel ustalığı ve en sofistike tasarımı her zaman yeni tasarım ve işbirliği fikirlerinde uygulayan bir çizgi olmuştur - Bentley'nin stil bilincine sahip ve yenilikçi ruhu ile etkileşim için mükemmeldir.

· Bentley Motors dünyanın en çok arzu edilen lüks otomobil markasıdır. Merkezi Crewe, İngiltere merkezli, şirketin tasarımı, araştırma ve geliştirme çalışmaları ve dört ana model hattının, Continental, Flying Spur, Bentayga ve Mulsanne üretimi. Nesiller boyunca inşa edilen zanaat know-how, yüksek mühendislik yetkinliği ve en son teknolojinin kombinasyonu, İngiliz lüks otomobil markası için benzersizdir. Bentley, üstün değere sahip ürünleri temsil eder ve "Handmade in England" kalite standardı için amiral gemisidir. Bentley, Crewe'da yaklaşık 4.000 kişiyi istihdam etmektedir.

· Bentley markasının 100. yıldönümü için Stein-Crewe - 10 Temmuz 2019'da Bentley Motors etkileyici bir yıldönümünü kutladı.

· "Sınırlı Üretim Yüzüncü Yılı", 2018'de başlatılan Stein, Nordbayern ve Crewe, Cheshire'den Crewe, iki geleneksel şirket arasındaki işbirliğinin bir parçası olarak yayınlanacak olan ikinci yazı gereçleri serisidir.

· Dolma kalemler, rollerballlar ve "Sınırlı" tükenmez kalemler Edition Centenary "asil siyahlı boya zarif spor otomobilini hatırlatan mat, asil, parlak bir şekilde parlıyor.

· Tüm metal parçalar, şaft ve dolma kalemin yayı, titanyumdan yapılmış antrasit renkli bir PVD kaplama ile donatılmıştır.

· İnce metal şaft üzerindeki guilloché pırlanta desen, tipik tırtıl ve başlık üzerindeki Altın Yıldönümü halka taçlı Bentley "B" gibi Bentley elemanları da yazı tasarımında kullanılmıştır.

· Graf von Faber-Castell'in sade, ölçülü tasarımı ve usta işçiliğine özgü olan bu özel baskının yazı araçlarını özellikle benzersiz kılan - ve zarif tasarımın tüm sevenler için özel bir hediye.

  • Bizi Takip Edin