Ürün Numarası: 105131

Kwz Brown-4 Standart Mürekkep 4604

Müşteri Yorumları (0)
325,00 TL

Mürekkepler

Kimya alanında doktorasını tamamlamış kalem ve mürekkep meraklısı Polonyalı Konrad Zurawski'nin macerası... KWZ Ink...

Kaleme olan sevgisini ve mürekkeplere olan tutkusunu yüksek kimya bilgisiyle birleştiriyor.

Bunların sonucunda 21 çeşit Iron Gall ve 45 çeşit Standart mürekkep olmak üzere toplamda 66 farklı renk çeşidini önce kendisi ve yakın çevresine yapmaya başlamış ardından çok beğenilen mürekkeplerinin üretimini tüm dünyaya hızla yaygınlaştırmayı başarmıştır. Üretilen her bir şişenin üzerine özel olarak kalemle yazılmış renk örneği ve kutusunda da yine renk örnekleri bulunmaktadır. Yeni çıkan 3 Temasal modelinde ise şişenin üzerinde mürekkebe ismini veren Tablolar vardır.

Secret Truth modeli ise hiçbir mürekkep firmasında bulunmayan, rengin sonradan ortaya çıktığı modeldir. Siz yazın, yazınızın sırrı sonra belirsin.

KWZ Mürekkepler %100 el yapımıdır.

KWZ Mürekkepler ışıktan etkilenmeyen özel şişelerinde 60ml olarak paketlenmiştir.

 

Oldukça keyifli bir yazı deneyimi sunan KWZ Ink Iron Gall mürekkep, çarpıcı rengi, aşırı dayanıklılığı ve su direnci ile karakterize edilen tamamen el yapı formülü ile farkını ortaya koyuyor. Zamanla yok olan sıradan boya bazlı mürekkeplerin aksine birleşenindeki demir tozu sayesinde oksijenle reaksiyona girerek zaman içerisinde koyulaşan Iron Gall mürekkep, bu özelliği ile dolma kalem kullanıcılarına harika bir alan yaratıyor.

Oksitlenme sonrasında mürekkebin suda çözülememesi sayesinde KWZ Ink Iron Gall mürekkep ile yazılan metinler, ıslansa bile okunabilirliğini kaybetmiyor. Bu mürekkeplerin, bazı pigment bazlı mürekkeplerin aksine gerçek su solüsyonlu formüllere sahip olması sayesinde mürekkebin kalemi tıkamasının önüne de geçilmiş oluyor.

Renk: Kahve

Şişe mürekkep 60ml

  • Bizi Takip Edin