Ürün Numarası: 120469

Lexon Mina Sunrise Alarm Saatli Gün Işığı Simulatörü & Aydınlatma Koyu Kırmızı LR153DR

Müşteri Yorumları (0)
4.150,00 TL

Teknoloji

Lexon Mina Sunrise Alarm Saatli Gün Işığı Simulatörü & Aydınlatma Koyu Kırmızı LR153DR 

Mina Sunrise, gün doğumu ve gün batımı efektlerine, çalar saate ve çok renkli aydınlatmaya sahip 3'ü 1 arada bir lambadır. Doğal seslerle birleştirilmiş aşamalı gün ışığı simülatörü sayesinde istediğiniz saatte nazikçe uyanın. Huzur içinde uykuya dalmak için gün batımı işlevini kullanın.
Ayarlanan uyanma saatinden 30 dakika önce lacivert tonları kademeli olarak sıcak beyaza dönüşerek melatonini bloke eder ve doğal bir şekilde, iyi bir ruh hali ve dinlenmişlik içinde uyanmanıza yardımcı olur. Gece, gün batımı modu açıkken Mina Sunrise, uykuyu tetiklemeye yardımcı olmak için turuncudan kırmızı ışığa geçer.
Kompakt şekli, alüminyum tabanı ve yüksek kaliteli ekranıyla Mina Sunrise, komodininizi tamamlayacak ve kolay etkileşim kurulacak şekilde tasarlanmıştır. Lambanın üst kısmına basmak ışığı açar/kapatır, 9 LED rengi arasından seçim yapar, parlaklığı ayarlar veya devam eden alarmı durdurur. İster yatakta kitap okuyun, ister uyumadan önce sakinleştirici bir aydınlatma ortamı yaratın, ister sabah dinç bir şekilde uyanın, Mina Sunrise her şeyi şık bir şekilde yapmak için doğru cihazdır.
– Gün doğumu alarm saati
– Pure VA LCD ekran
– Gün Doğumu ve Gün Batımı simülasyonu
– 5 melodi ve doğal ses
– 9 LED renkli lamba
– Kısıcı
– Dokunmatik kontroller
– 4 aya kadar pil ömrü*
– Şarj süresi: 5 saat  ve USB-C bağlantı noktası üzerinden güç kaynağı (kablo dahildir)
*Normal kullanım süresi (fişe takılı değilse): Yalnızca ses modlu çalar saat: 4 aya kadar / Yalnızca gün doğumu modlu çalar saat: 1 aya kadar Lamba (yalnızca ışık işlevi): 24 saate kadar
Alüminyum / ABS
11 x 11 cm
235 gr

  • Bizi Takip Edin