Ürün Numarası: 118686

Montblanc Meisterstück Dolma Kalem Great Masters Pirelli 125974

Müşteri Yorumları (0)
110.924,97
Özel İndirimler % 5 105.378,72 TL

Dolma Kalemler

Montblanc Meisterstück Dolma Kalem Great Masters Pirelli 125974

Meisterstück Great Masters Pirelli Limited Edition 1872, yazma sanatını lastik yapma sanatıyla birleştiriyor. Koleksiyon, lastik desenlerini titizlikle elle oyan Pirelli ustaları "sgorbiatori"nin bilgi birikimini kutluyor; sadece tek bir prototip oluşturmak günler sürüyor. Hem teknisyenler hem de mühendisler olan bu Pirelli Master'ları, Pirelli lastikleriyle sürüş deneyimini unutulmaz kılmayı amaçlayan araştırma ve geliştirmeye önemli bir katkı sağlıyor.

Bu sınırlı sayıdaki kalem sayısı, Pirelli'nin Milano'da kurulduğu yıl olan 1872 yılını ifade ediyor. Kapak, oniks olarak yerleştirilmiş ve ikonik Pirelli kırmızısında lake bir yüzükle çevrili sedef Montblanc logosu ile taçlandırılmıştır. Vücudun sonluluğunda benzer bir halka bulunabilir. Gövde ve kapak, çağlar boyunca Pirelli lastiklerinin desenlerinden ilham alan bir desenle süslenmiş kauçukla kaplanmıştır.

Taşıdığı güçlü geleneklerle nesilden nesile aktarılacak bir miras değerinde olan Montblanc Meisterstück serisi, koleksiyondaki her bir parçaya aynı özeni gösteriyor ve kalemleri dışındaki aksesuar ve saat modellerini de bu eşsiz koleksiyonun ve unutulmaz efsanenin en değerli ve özel parçaları arasına sokuyor.

Koleksiyon:   Meisterstück

Klips:  Rutenyum kaplı

Uç: 18 Ayar Altın

Uç Kalınlığı:  Medium Uç

Dolum Mekanizması:  Piston

  • Bizi Takip Edin