Ürün Numarası: 106822

Montblanc Meisterstück Unicef Resin Le Grand Dolma Kalem 116070

Müşteri Yorumları (0)
33.819,41
Özel İndirimler % 10 30.437,47 TL

Dolma Kalemler

Montblanc Hakkında

Daimi değerlerinin ve mükemmel işçiliğinin geleneklerini yüz yılı aşkın bir süredir benimseyen Montblanc, nesilden nesile aktarılan aile yadigarı koleksiyonlarını tasarlamak için markanın kalıcı dizaynına, ustalığına, stiline ve kalitesine yüz yılı aşkın bir süredir sadık kalıyor. Mükemmelliği simgeleyen ikonik Montblanc amblemi, lüks yazı aksesuarlarından saatlere, deri tasarımlardan aksesuarlara, gözlükten parfüme kadar her tasarımında zirvede yer alırken, kültürel gelişiminin ışığında mükemmeliyeti amaçlıyor.

Montblanc’in asıl kökenini yazı kültürü oluşturduğundan kendini bu kültüre karşı sorumlu hisseden marka, çeşitli uluslararası etkinlikler ile kültürel yaşama yaratıcı bir katkıda bulunmayı hedefliyor ve kendi başına bir kültür yazıyor. Markanın sembolü olan 6 köşeli beyaz yıldızla dağın zirvesini yansıtan marka, prestij sahibi kalemlerinin dışında 1935 yılında tasarlanmaya başlanan saat, çanta, cüzdan gibi klas aksesuarlarla da Montblanc efsanesini birçok noktaya taşıyor ve lüks tutkunlarının vazgeçilmezi oluyor.

1906 yılında Hamburg’da bir kırtasiye sahibi olan Alman Claus Johannes Voss ile Bankacı Christian Lausen ve Mühendis Wilhelm Dziambor’ın birlikteliğiyle başlayan Montblanc serüveni, arkasında büyük deneyim ve güç ile nesilden nesile aktarılacak aile yadigarı koleksiyonlar tasarlamaya devam ediyor.

 

Montblanc Meisterstück Koleksiyonu Hakkında

 

Usta işi kalemler olarak adlandırılan Montblanc Meisterstück, John F. Kennedy’den Papa’ya ve Prenses Maxima’ya kadar çok önemli kişilerin tercihi olan ve yıllar içinde şairlerin, akademisyenlerin, sanatçıların, bilim adamlarının, politikacıların, iş adamlarının en yakın sırdaşı haline gelen kalemleriyle Montblanc tarihinin en kritik dönüm noktasını simgeliyor. 

Doğum tarihi olan 1924 yılından beri Montblanc markasının klasikleri arasında gösterilen Meisterstück, 90 yılı aşkın bir süredir dünyanın en eşsiz yazı aksesuarlarını tasarlıyor. Yazı sanatına getirdiği yeniliklerle lüks yazı aksesuarları içinde büyük bir efsane olan Montblanc Meisterstück kalemleri, hedefindeki mükemmellik ve kusursuzlukla dünyanın en iyi kalem ustalarının yeteneklerini sergiliyor.

Taşıdığı güçlü geleneklerle nesilden nesile aktarılacak bir miras değerinde olan Montblanc Meisterstück serisi, koleksiyondaki her bir parçaya aynı özeni gösteriyor ve kalemleri dışındaki aksesuar ve saat modellerini de bu eşsiz koleksiyonun ve unutulmaz efsanenin en değerli ve özel parçaları arasına sokuyor.

 

Montblanc Meisterstück Unicef Resin Le Grand Dolma Kalem 116070

 

Yazılı kelime tarihinin en eski ve önemli eserlerinden biri olan ve British Museum’da sergilenen Rosetta taşından ilham alan tasarımıyla öne çıkan Montblanc Meisterstück Unicef dolma kalem, çocukların altı farklı dünya dilinde yazmayı ilk öğrendikleri harfleri bir motife dönüştürerek tasarımlarının simgesini oluşturuyor. Montblanc markasının UNICEF ile ortaklaşa olarak çıkardığı seri, ilköğretim çağındaki çocukların okuryazarlığını ve eğitimini arttırmak için tasarlanmış çok özel tasarımlar içeriyor. 

 

Montblanc Meisterstück Unicef Resin Le Grand Dolma Kalem Özellikler:

 

· Piston mekanizmalı dolma kalem

 

· Siyah değerli reçine gövde ve kapak

 

· Platin kaplama klips

 

· 14 ayar el yapımı altın kaplama f uç

 

· Özel kutusu ile birlikte

 

 

  • Bizi Takip Edin