Ürün Numarası: 109674

Montblanc Sartorial Kalem Kılıfı 118704

Müşteri Yorumları (0)
5.348,99 TL

Kalem Kılıfı

Montblanc Sartorial Kalem Kılıfı 118704

 

Materyal

Deri

Renk

Gri

Ebatlar

3,5cm X 15 cm

Kalemlerinize düzen getiren Montblanc kalem kılıfı, deri tasarımının içindeki kalem yeriyle bir iş seyahatine ya da toplantıya giderken kalemleri yanınızda rahat bir şekilde taşımanıza imkan tanıyor ve değerli kalemlerinizin zarar görmesini engelliyor.

Montblanc Kalemler Hakkında

Hamburg’da bir kırtasiye sahibi olan Alman Claus Johannes Voss’un 1906 yılında Bankacı Christian Lausen ve Mühendis Wilhelm Dziambor ile bir araya gelmesiyle birlikte serüvenine başlayan Montblanc, arkasında büyük bir deneyim ve güç saklayan dünyanın en prestijli markalarından biri.

Montblanc kalemlerinin temelini atan ve Rouge et Noir markasıyla satışa sunulan bu kalemlerin kırmızı kapaklarının yuvarlak 6 köşeye sahip beyaz bir yıldızla değiştirilmesiyle 1910 yılında Montblanc efsanesi resmi olarak hayata geçer. Bu şeklin Avrupa’nın en yüksek dağı olan Mont Blanc dağının zirvesindeki buzullara olan benzerliğinin bir toplantı sırasında fark edilmesiyle birlikte dünyanın en ünlü beyaz yıldızı, dünyanın en ünlü kalemlerinin simgesi haline gelir.

Nesilden nesle aktarılan aile yadigarı koleksiyonları tasarlamak için markanın kalıcı dizaynına, ustalığına, stiline ve kalitesine sadık kalan Montblanc, daimi değerlerinin ve mükemmel işçiliğinin geleneklerini yüzyılı aşkın bir süredir benimsiyor. Bugün kalemleri dışında 1935 yılında tasarlanmaya başlanan aksesuarlarla da Montblanc efsanesini birçok noktaya taşıyan marka, lüks tutkunlarının birleştiği zirvenin sembolü oluyor.


  • Bizi Takip Edin