Ürün Numarası: 106821

Montblanc Writers Edition Antoine Saint Exupery Tükenmez Kalem 116111

Müşteri Yorumları (0)
35.205,68
Özel İndirimler % 10 31.685,11 TL

Tükenmez Kalemler

Montblanc Hakkında

Daimi değerlerinin ve mükemmel işçiliğinin geleneklerini yüz yılı aşkın bir süredir benimseyen Montblanc, nesilden nesile aktarılan aile yadigarı koleksiyonlarını tasarlamak için markanın kalıcı dizaynına, ustalığına, stiline ve kalitesine yüz yılı aşkın bir süredir sadık kalıyor. Mükemmelliği simgeleyen ikonik Montblanc amblemi, lüks yazı aksesuarlarından saatlere, deri tasarımlardan aksesuarlara, gözlükten parfüme kadar her tasarımında zirvede yer alırken, kültürel gelişiminin ışığında mükemmeliyeti amaçlıyor.

Montblanc’in asıl kökenini yazı kültürü oluşturduğundan kendini bu kültüre karşı sorumlu hisseden marka, çeşitli uluslararası etkinlikler ile kültürel yaşama yaratıcı bir katkıda bulunmayı hedefliyor ve kendi başına bir kültür yazıyor. Markanın sembolü olan 6 köşeli beyaz yıldızla dağın zirvesini yansıtan marka, prestij sahibi kalemlerinin dışında 1935 yılında tasarlanmaya başlanan saat, çanta, cüzdan gibi klas aksesuarlarla da Montblanc efsanesini birçok noktaya taşıyor ve lüks tutkunlarının vazgeçilmezi oluyor.

1906 yılında Hamburg’da bir kırtasiye sahibi olan Alman Claus Johannes Voss ile Bankacı Christian Lausen ve Mühendis Wilhelm Dziambor’ın birlikteliğiyle başlayan Montblanc serüveni, arkasında büyük deneyim ve güç ile nesilden nesile aktarılacak aile yadigarı koleksiyonlar tasarlamaya devam ediyor.

 

Writers Edition Koleksiyonu Hakkında

 

Dünyanın gelmiş geçmiş en büyük, en önemli, en değerli yazarlarını seçip, onların hayatlarından ya da eserlerinden ilham alarak Writers Edition serisini oluşturan Montblanc, ilk olarak 1992 yılında lanse edilen bu değerli koleksiyonla birlikte her yıl çok özel bir kalem tasarlıyor. Bugüne kadar Hemingway’den Dostoevsky’e, Voltaire’den Oscar Wilde’a, Edgar Alan Poe’dan Charles Dickens’a kadar dünya edebiyatında iz bırakan birçok imi ağırlayan Montblanc Writers Edition, büyük bir incelikle tasarlanan en özel serilerle bu değerli yazarları onurlandırıyor.

Edebiyat tutkunlarıyla yazı tutkunlarını buluşturan Montblanc Writes Edition, markanın bakış açısını ve yüksek kalitedeki materyallerini taşıyan tasarımları, limitli üretimleri ve tabii ilham noktasıyla yazı sanatının en etkileyici şaheserlerini çıkarıyor.

 

Montblanc Writers Edition Antoine Saint Exupery Tükenmez Kalem 116111

 

Edebiyat dünyasının en önemli edebi eserleri arasında gösterilen “Küçük Prens” ve “Gece Uçuşu” romanlarının yazarı, aynı zamanda Fransız Hava Kuvvetlerinde görev yapmış bir pilot olan Antoine de Saint-Exupery’e adanan Montblanc Writers Edition Antoine Saint-Exupery tükenmez kalem, markanın 1992 yılından beri çıkardığı Writers Edition serisinin en özel üyelerinden biri olarak yerini buluyor. Fransız yazarın unutulmaz eserleri arasında yer alan ve hem yetişkinler hem de çocuklar tarafından çok sevilen “Le Petit Prince”den ve savaş pilotu ile ticari pilot olduğu zamanlardaki deneyimlerine dayanan “Gece Uçuşu” romanından ilham alan seri, mavi reçine tasarımıyla uçağının perçinlerini hatırlatıyor.

 

Montblanc Writers Edition Antoine Saint Exupery Tükenmez Kalem Özellikler:

 

· Döner mekanizmalı tükenmez kalem

 

· Mavi değerli reçine gövde ve kapak

 

· Platin kaplama klips

 

· Limitli üretim 1929 adet

 

· Özel kutusu ile birlikte

 

 

 

  • Bizi Takip Edin