Ürün Numarası: 117060

Mühle Hediye Tıraş Seti Traditional Black GS TRAD Black

Müşteri Yorumları (0)

Kişisel Ürünler

Mühle Hediye Tıraş Seti Traditional Black GS TRAD Black

Silvertip Fibre sentetik tıraş fırçası, siyah krom kaplama

Klasik tıraş makinesi - kapalı taraklı

Tıraş seti standı, metal - krom kaplama

Başlık koruyucu

Mühle gömlek manşeti

Mühle yaprak jilet - 10'lu

Mühle tıraş havlusu - 1 adet

Silvertip Fibre®

Yüksek kaliteli sentetik lifler, kendi buluşumuzdur ve dünyada bir ilki temsil eder. Malzeme özellikleri, değerli doğal liflerin, boz porsuğa benzeyen, sentetik olarak üretilmiş birinci sınıf bir kalite sunar. Kullanıcıların çoğunluğu, aslında bu kalitenin doğal kıllardan bile daha iyi performans özellikleri sunduğunu söyler.
‘Silvertip Fibre®’ ince uç kısımlarında çok yumuşak, ancak orta bölümlerinde doğal kıllardan biraz daha kararlıdır. Bu özellikler, köpürme işlemi sırasında istenilen sağlam duruştan vazgeçmeksizin, köpük uygulandığında ciltte hoş, yumuşak bir his oluşturur. Günlük kullanımda, elle işlenmiş lifler, daha hızlı kururken sabunlara ve kremlere karşı dirençli oldukları için doğal kıllardan daha az hassastır.
Tamamen vegan olan bu lifler doğal kıllardan daha uzun ömürlüdür, çünkü az miktarda tıraş sabunu veya kreminden, özellikle kremsi ve kalın bir köpük elde edilir ve sonuç olarak daha az kullanılır.

Silvertip Fibre® kılından elde edilmiş sentetik tıraş fırçaları doğal kıl tıraş fırçaları ile karşılaştırıldığında bakımı oldukça zahmetsizdir. Ayrıca kolay kuruma özelliği sayesinde seyahat tıraş fırçalarında kullanılır.

Klasik Tıraş Makinesi

Kapalı taraklı jiletli makinelerimizi geleneksel tıraşa yeni başlayan herkes kullanabilir. Günlük tıraş için de uygun olan, ömür boyu kullanılabilecek kalitede makinelerdir. Jiletli tıraş makinesi 3 parçadan oluşur ve başlığı değiştirilebilirdir. Bu sayede kapalı taraklı makinenizi sadece başlık değişimi ile agresif açık taraklı makine haline getirebilirsiniz. Aynı durum açık taraklı makinelerden kapalı taraklı makinelere değişim söz konusu olduğunda da uygulanabilir.

Mühle Tıraş Havlusu

Kare kabartmalı yapısı sayesinde, pamuk dokusu oldukça fazla nem emer ve böylece uygulama sırasında rahatlatıcı ısısını korur. Tıraştan sonra, cildin temizlenmesi ve kurulanmasıyla cildi bir kez daha şımartır.

Havlu boyutları: 60 X 45 cm

  • Bizi Takip Edin