Ürün Numarası: 117065

Mühle Tıraş Bıçağı R 224 F

Müşteri Yorumları (0)

Kişisel Ürünler

Mühle Tıraş Bıçağı R 224 F 

MÜHLE 5 bıçaklı kartuşlu tıraş bıçağı, Gillette® Fusion™, tutacak yeri üst kalite reçine-mint yeşili

Gillette® Fusion ™ ile uyumlu 5 bıçaklı tıraş bıçağı

Üst kalite reçine, metal yapım - krom kaplama detaylarıyla

Konik şekilli ve mükemmel tasarıma sahip RYTMO; INTRO koleksiyonunun ikinci ürün grubudur. Fırçanın ve tıraş bıçağının krom kaplama tabanındaki belirgin hatlar ürünlere estetik bir ifade katar ve  tamamen MÜHLE olarak kendini gösterir – aynı zamanda özenle düşünülerek tasarlanmıştır: Tutacak yeri üretilirken, ince bir plastik doğrudan metale bağlanır, bu da fırça tabanının ve tıraş bıçağının tutacağa rahatça oturmasını sağlar. RYTMO koleksiyonunun ürünleri siyah ve mint yeşili renginde birinci sınıf reçineyle sunulur – ve en iyi tarafı dişbudak ağacının da (ısıl işlem görmüş) doğaseverlere sunulmasıdır. Bütün RYTMO tıraş bıçağı sapları Gillette® Mach3® veya Gillette® Fusion™ bıçaklarıyla uyumludur. Meraklılar ve tutkulu tıraşçılar için aynı zamanda jiletli tıraş makinesi seçeneği de sunulmaktadır. Seriye ait tıraş fırçaları 21 mm düğüm çapına sahiptir.

Üst Kalite Reçine – Renk Karışımı

Yüksek kalitede reçine, yüzeyi ayrı ayrı işlenen ve rafine edilen özel bir materyaldir. Bu materyal, birçok çekici renklerde modern ve klasik tasarımlara geniş bir yelpazede imkan tanır.

Başlarken, fırçalara ve tıraş bıçaklarına katı çubuklardan estetik şekiller verilir. Ardından her bir çalışma parçası yüzeyinin özel parlaklığını kazanması için, bir kaç defa cilalama işlemi gerçekleştirilir. Bu işlem modellere hoş bir his kazandırır ve uzun yıllar onların güzelliğini korur. Plastikten daha değerli, daha ağır ve dayanıklı olan reçine dokusuyla Mühle’nin paletinden samimi seçkiler eşleştirilir.

Gilette Tıraş Bıçağı Nasıl Kullanılır?

Cildinizi tıraşa hazırlayın: Kusursuz bir geleneksel ıslak tıraş için, daima sıcak duş sırasında veya sonrasında tıraş olun. Cildinizi yumuşatmak ve sakalları tıraşa hazırlamak için cildinize köpük uygulayın. Tıraş köpüğünün tıraş fırçasıyla uygulanması cildin üzerindeki ölü tabakanın atılmasına yardımcı olurken kılları kaldırarak konforlu bir tıraşa hazırlar. Ayrıca mümkünse, köpüğün cildinizde en az 1-2 dakika beklemesi sakalların daha çok yumuşamasına ve daha kolay tıraş olmanıza olanak sağlar.

Tıraş bıçağını kontrol edin: Gillette tıraş bıçağınızın ucundaki kayganlaştırıcı bantları kontrol edin, aşınmamış olmalıdır, jiletlerin arasında tıkanıklık olmamalıdır. Gillette tıraş bıçağı tıraş sırasında körlük hissi veriyorsa başlığınızı değiştirmelisiniz. Cilt tahrişine neden olan ve en sık yapılan hata körleşmiş jiletlerle tıraş olmaktır.

Tıraşa başlayın: Bıçağı bastırmadan nazik dokunuşlarla tıraş olun. Gillette tıraş bıçağınızın, jilet aralarında tıkanıklık olmaması için sık sık durulamalısınız. İlk perdeyi daima sakalların çıkış yönünde olun. İkinci perdede sakalın çıkış yönüne dik açıda ya da sakal çıkış yönünün tersine tıraş olabilirsiniz.

Durulayın ve nemlendirin: Tıraştan sonra cildinizi soğuk suyla durulayın, tıraş sonrası balsam ya da losyonu sürerek nemlendirin, besleyin ve ferahlatın.

Mühle iki çeşit kartuşlu tıraş bıçağı sunar:

Gillette® Mach3® sistemi dünyanın en sık kullanılan tıraş sistemlerinden biridir. Üç kademeli bıçaklar size rahat ve cilde yakın bir tıraşı garanti eder. Bıçaklar her yerde bulunan satıcılardan temin edilebilir. Mühle ıslak tıraş bıçak sistemleri tüm Gillette® Mach3® bıçakları ile uyumludur.  (Mach3® Sensitive ve Mach3® Turbo)

Gillette® Fusion™ tıraş sistemi,  birbiri üzerinde beş adet jilet ve aynı zamanda kartuşun arka tarafına konumlanmış hassas kenar bıçağı içerir. Bu tasarım cilde oldukça yakın ve nazik bir tıraş sağlar. Kullanımı basit ve güvenlidir, hatta ilk defa tıraş olacaklar bile kullanabilir. Gillette® Fusion™ bıçaklarını varolan tüm süpermarket, eczane gibi satıcılardan temin edebilirsiniz. Mühle ıslak tıraş bıçak sistemleri tüm Gillette® Fusion™ bıçakları ile uyumludur. ( Fusion™ Proglide,   Fusion™ Proglide Power, Fusion™ Proshield)

  • Bizi Takip Edin