Ürün Numarası: 117057

Mühle Tıraş Seti S 21 H 220 SR

Müşteri Yorumları (0)

Kişisel Ürünler

Mühle Tıraş Seti S 21 H 220 SR

MÜHLE Tıraş Seti, Black Fibre sentetik, Jiletli tıraş makinesi, kapalı taraklı, tutacak yeri ısıl işlem görmüş dişbudak ağacı

3 parçalı tıraş seti, tutacak yeri metal- krom kaplama, üst kalite reçine :

Black fibre sentetik kılından tıraş fırçası

Orta boy tıraş fırçası başlığı, düğüm çapı: 21 mm

Gillette® Mach3® ile uyumlu, 3 bıçaklı tıraş bıçağı

Metal yapım stand, krom kaplama

Konik şekilli ve mükemmel tasarıma sahip RYTMO; INTRO koleksiyonunun ikinci ürün grubudur. Fırçanın ve tıraş bıçağının krom kaplama tabanındaki belirgin hatlar ürünlere estetik bir ifade katar ve  tamamen MÜHLE olarak kendini gösterir – aynı zamanda özenle düşünülerek tasarlanmıştır: Tutacak yeri üretilirken, ince bir plastik doğrudan metale bağlanır, bu da fırça tabanının ve tıraş bıçağının tutacağa rahatça oturmasını sağlar. RYTMO koleksiyonunun ürünleri siyah ve mint yeşili renginde birinci sınıf reçineyle sunulur – ve en iyi tarafı dişbudak ağacının da (ısıl işlem görmüş) doğaseverlere sunulmasıdır. Bütün RYTMO tıraş bıçağı sapları Gillette® Mach3® veya Gillette® Fusion™ seçenekleriyle mevcuttur. Meraklılar ve tutkulu tıraşçılar için aynı zamanda jiletli tıraş makinesi seçeneği de sunulmaktadır. Seriye ait tıraş fırçaları 21 mm düğüm çapına sahiptir.

Dişbudak Ağacı

Kayın ve meşenin yanında, doğal dişbudak ağacı yöreye özgü en önemli geniş yapraklı bitki türüdür. Bu ağaç Avrupa’da, özellikle kuzey bölgelerinde bulunur.

Biz kendi amaçlarımız doğrultusunda elde ettiğimiz ahşabı, kısa süreli ve çok yüksek derecede ısıya tabi tutarız. Bu süreçte ahşap, suya karşı dayanıklılık kazanır ve kendi kahverengi rengini alır. Yüzeyin doğallığını korumak için ahşap sadece yağla muamele edilir, vernikleme yapılmaz. Bu sayede ahşap suya karşı mükemmel bir dayanıklılık ve uzun ömürlü olma özelliği kazanır.

  • Bizi Takip Edin