Ürün Numarası: 106757

Parker Im Siyah Gt Dolma Kalem 1931652

Müşteri Yorumları (0)
1.840,00
Özel İndirimler % 25 1.380,00 TL

Dolma Kalemler

Parker Hakkında

 

Parker Pen Company 1888 yılında George Parker tarafından "Bir şeyi daha iyi yaparsan insanlar onu satın alacaktır" felsefesini temel alarak kuruldu. 1888 üretime başlayan Parker, 1891 yılında ilk dolma kaleminin patentini aldı. Parker markasının ilk çığır açan teknolojik buluşu 1894 yılında "Lucky Curve" mürekkep besleme sistemi ile geldi. Bu çalışmalar sonucunda şirketin 1899'da piyasaya sürülen ilk başarılı kalemi, Parker Jointless idi. Parker daha sonra 1931'de, Quink'i (hızlı kuruyan mürekkep) yarattı. George Parker'ın daha güvenilir bir kalem yaratma ihtiyacı ile ortaya çıkan PARKER markası; son tüketici odaklı araştırmaları, teknolojik devrimleri ve yorulmayan yaratıcılığı ile "Lüks Yazım" kategorisinde her zaman öncü olmuştur.

 

Parker IM Siyah GT Dolma Kalem Özellikler:

 

· Yeni Parker Kalemlere İlk Siz Sahip Olun.

 

· Son derece profesyonel ve güvenilir.

 

· Sonsuz potansiyele sahip ideal bir partner olan Parker IM, aynı zamanda hem şık, hem gösterişli, hem de tanınan bir modeldir.

 

· Dayanıklı paslanmaz çelik bir uç ve Parker mirasını yansıtan detayları ile her zaman güvenebileceğiniz bir yazım deneyimi sunmak üzere incelikle tasarlanmıştır

 

· Pirinç kaplama

 

· M uç kalınlığı

 

· Mavi quink kartuş

  • Bizi Takip Edin