Ürün Numarası: 106493

Pelikan Deri Kalem Kılıfı 2'li Bordo TG180

Müşteri Yorumları (0)
3.195,00
Özel İndirimler % 10 2.875,50 TL

Kalem Kılıfı

Pelikan Hakkında

Pelikan dolma kalem ve çeşitli yazı araç gereçleri üreten ve diferansiyel-piston doldurma yönteminin patentini almış olan Alman şirkettir. 1832 yılında kimyacı Carl Hornemann Hannover tarafından boya ve mürekkep fabrikası olarak kurulmuştur. Şirketin tarihi "100" adlı Pelikan modelinin üretimiyle başlamaktadır. Pelikan 100, Pelikan M215, Pelikan Toledo, Pelikan 400, Pelikano, Pelikan Blue Ocean modelleri başarılı ürünleri arasındadır. Pelikan Group GmbH, ana merkezi Berlin’de bulunan, kaliteli kağıt, ofis ve kırtasiye gereçlerinde öncü bir markadır.

 

Pelikan Kalem Kılıfı TG180 Özellikleri

 

Yazı araçlarınızı yıllar geçtikçe çok güzel biçimde muhafaza edebilmenizin bir çok yolu var. Onları elbette 
evinizdeki çalışma masanızın güvenli ve korunaklı bir bölümünde tutabilirsiniz. Ama onların, iyi günde de, kötü günde de hep yanınızda olmasını istiyorsanız, o zaman onları tüm parçalarıyla koruyacak bir kılıfa ihtiyacınız olacaktır.

Siyah buzağı derisinden yapılan zarif deri kılıflar, size ve kalemlerinize yanınızda ister bir, ister iki, isterseniz üç tanesini almak isteyin hayatın her halinde yeterli koruma sağlayacaklar.

 

 Astarının bir tarafı krem renkli kadifemsi buzağı derisinden yapılan bu kılıflar, özel bir dokunma zevki vermekte hem
kendi, hem de başkalarının hayatını aydınlatmak istiyorsanız, iki orta boy kalemi alabilecek olan bu parlatılmış deri kılıflarınızı, bir kaç  modern renk arasından seçebilirisiniz.

 

 Bu kılıfların astarı gri sentetik kumaştan.Her ayrıntının tadını çıkarın: İnce işçilikli dikişleri ve fermuarları, 
deri kılıfların renkleriyle tam uyumludur, fermuarın tutma kısmına işlenmiş Pelikan logosu kılıfa ayrı bir hava katmakta. deri bir kapağın altında gizlenmiş, kalemlerin konacağı esnek cepler ise, bu kılıfların 
kalitesini daha da artırmakta.

  • Bizi Takip Edin