Ürün Numarası: 102634

Pelikan Klasik M205 Dolma Kalem Duo Highligter Yeşil Şeffaf BB Uç Mürekkep Set

Müşteri Yorumları (0)
5.880,00
Özel İndirimler % 15 4.998,00 TL

Dolma Kalemler

Pelikan Hakkında

Pelikan dolma kalem ve çeşitli yazı araç gereçleri üreten ve diferansiyel-piston doldurma yönteminin patentini almış olan Alman şirkettir. 1832 yılında kimyacı Carl Hornemann Hannover tarafından boya ve mürekkep fabrikası olarak kurulmuştur. Şirketin tarihi "100" adlı Pelikan modelinin üretimiyle başlamaktadır. Pelikan 100, Pelikan M215, Pelikan Toledo, Pelikan 400, Pelikano, Pelikan Blue Ocean modelleri başarılı ürünleri arasındadır. Pelikan Group GmbH, ana merkezi Berlin’de bulunan, kaliteli kağıt, ofis ve kırtasiye gereçlerinde öncü bir markadır.

Pelikan Dolma Kalem Duo Highligter Yeşil Şeffaf M205 Özellikleri

Pelikan bir dolmakalemi ve bir fosforlu kalemi tek bir ürün içinde birleştirdi.
Classic DUO Vurgulayıcı dolmakalem ile vurgulamak istediğiniz yazıları parlak yeşil renkte fosforlayabilir ve dikkat çekmek istediğiniz notlar alabilirsiniz. BB ölçüsünde ekstra geniş çelik uç size bu dolmakalemle yazı yazma zevkini yaşattığı gibi, önemli gördüğünüz yerleri fosforlayabileceğiniz kadar da geniş.
Sırf bu ürün için özel olarak geliştirilen fosforlu yeşil mürekkebin içeriği bu dolmakalemin teknik ihtiyaçlarını tam karşılayacak şekilde incelikle ayarlandı. Dolayısıyla bu mürekkep sadece bu dolmakalemde kullanılmak üzere üretildi, bu nedenle başka dolmakalemlerde kullanılmamalı..

Bir şişe fosforlu yeşil mürekkep ile beraber, gerçekten çok çekici bir hediye kutusu içinde sunuluyor. Acaba ne hediye edebilirim diye düşündüğünüz biri varsa, hediyesi işte burada!
Kalemin üzerinde piston mekanizması bulunmaktadır.
Kalemin kapağı kapalı haldeki boyutu 12.5 cm açık haldeki ise 14.5 cm'dir.
Ağırlık:14 gr.

paslanmaz çelik Uç BB 

 

 

  • Bizi Takip Edin