Ürün Numarası: 116708

Pelikan Souveran K605 Stresemann Tükenmez Kalem

Müşteri Yorumları (0)
9.480,00
Özel İndirimler % 15 8.058,00 TL

Tükenmez Kalemler

Pelikan K605 Stresemann Tükenmez Kalem

Souverän Stresemann, Fransız meslektaşı Aristide Briand ile birlikte 1926'da Nobel Barış Ödülü ile onurlandırılan Weimar Cumhuriyeti Dışişleri Bakanı Gustav Stresemann'a (1879-1929) adanmıştır. Siyasi kariyerine ek olarak, Gustav Stresemann giyim tarzı da ününü ateşledi. Klasik Stresemann takım elbise siyah / gri çizgili pantolon ve siyah veya antrasit tek sıra ceketten oluşur. Souverän of Pelikan halk arasında "Stresemann" olarak bilinir, bu nedenle Pelikan, Souverän siyah antrasit adını Gustav Stresemann'dan sonra seçmiştir.
Şimdi Pelikan, Souverän'ı 800 ve 400 ebatlarına ek olarak siyah antrasit olarak çok popüler olan 600 ebadında sunuyor. Aldatıcı derecede basit antrasit şeritlere sahip gövde selüloz asetattan yapılmıştır. Siyah, ince tornalanmış parçalar için yüksek kaliteli reçine kullanılmıştır. Klips ve halkalar paladyum ile kaplanmıştır. Uç, gümüş pırıltıya uyması için tamamen rhodinize 14 ayar altından yapılmıştır.
Bu zarif seri, bir pistonlu dolma kalem ve bir tükenmez kalemden oluşur. 605 Stresemann serisinin tüm modelleri standart koleksiyonun bir parçası olacak.

Çevirmeli mekanizmalı Tükenmez Kalem
Yüksek kaliteli reçine, selüloz asetat
Bir adet siyah büyük kapasiteli yedek dahildir
Paladyum kaplama uygulaması

 

  • Bizi Takip Edin