Ürün Numarası: 105872

Retro 1951 Antique Copper Dolma Kalem

Müşteri Yorumları (0)
3.950,00 TL

Dolma Kalemler

Retro 1951 Antique Copper Dolma Kalem

 

Retro 51 markasının klasik çizgide tasarlanmış dolmakalem modelidir. Gövdesi antik bakır kaplama, ucu Schmidt Alman iridyum dolmakalem ucudur. İridyum ucu sayesinde, yazım kalitesi üst düzeyde ve akıcıdır. İmza kalemi olarak idealdir. Standart dolmakalem kartuşu veya pompa ile kullanılabilir.

Malzeme

Eskitme Bakır Kaplama

Boyut

Uzunluk: 15,5cm Çap: 3,5 cm

Kapak Kapanışı

Vidalı Çevirmeli Kapak

Uç özelliği

Schmidt Alman İridium Uç

Kalem mekanizması

Mürekkep Pompası/Kartuş

Menşei

Amerika

 

Retro 1951 Hakkında

 

NOSTALJİ VE KALİTE 

Retro 1951; isimden de anlaşıldığı gibi Retro 50'ler tarzında tasarımları ile dikkat çeken bir kalem. Özellikle Tornado serisi ile isim yapmış olan bu markanın; ideal kalem formatı ve olağanüstü yazı kalitesi ile diğer markalardan kolaylıkla ayrışıyor. Son yıllarda üretilen 1.15mm mekanizma kurşun kalem ile alanında Retro 1951; her sene yeni çıkardıkları kalemlerle hem nostaljik hem de kaliteli kalemler üretmeye devam ediyor.

2007'den sonra bir çok farklı marka ile de işbirliği yapan Retro 51; Harley Davidson ve Disney için kalemler üretmeye başlamıştır.

Tükenmez Kalemler: Son derece kaliteli,üstten çevirmeli roller gibi yazan tükenmez kalemlerin hem de eldeki dengesine hem de yazım kalitesine hayran olacaksınız. Ucunda orjinal alman Schmidt yedek bulunduğundan; hem hızlı not almak hem de imza atmak için ideal bir kalemdir. Çok aşırı sıvı bir roller olmadığından; mürekkep akıtma gibi bir problem asla yaşamayacaksınız.

Kurşun Kalemler: Üstten çevirmeli Japon mekanizma 1.15 mm uçlu mekanik kurşun kalemlerde alanında öncüdür. Her kurşun kalem alımınızda; size ekstradan almış olduğunuz kalemin, silgi ve kurşun yedeği hediye ediyoruz. Özellikle kurşun mekanizma çok güçlü olduğunda; uzun yıllar rahatlıkla kullanabilirsiniz.

Garanti Belgesi: Mekanik arıza durumlarında; Retro 1951 firması müşterilerine yardımcı olacaktır. Fakat; kişisel kullanım sırasında oluşan arızalar için firma olarak kesinlikle sorumluluk alınmaz.

  • Bizi Takip Edin