Ürün Numarası: 105282

S.T. Dupont Fermuarlı Konferans Çantası 181306

Müşteri Yorumları (0)

Çanta

S.T. Dupont Hakkında

 

1872 yılında Paris’e gelmeye karar veren ve henüz 25 yaşındayken ileride dünyanın en lüks aksesuarlarının ardındaki isim olacak markasının temellerini atan Simon Tissot Dupont, serüvenine deri cüzdanlarla başlamıştı. Savoy’dan Paris’e gelerek kurduğu deri atölyesinde ürettiği prestijli ürünlerle kısa zamanda Paris sosyetesinin ve ileri gelenlerinin dikkatini çeken Dupont, Louvre mağazalarının resmi tedarikçisi haline gelmesiyle çok büyük referans elde etmiş ve ünü Fransa’yı aşarak dünyaya yayılmaya başlamıştı.

 

Bu ün ve başarıyla adının baş harflerini taşıyan markasının aksesuar koleksiyonlarını zaman geçtikçe genişletmeye başlayan Dupont’un mirasını, oğulları André ve Lucien Dupont devam ettiriyor. Günümüzde Dupont ile özdeşleşen lüks çakmaklar ise İkinci Dünya Savaşı’nın zorlu döneminde ortaya çıkan sıra dışı fikirlerle bu zor süreç içerisinde kendi yolunu buluyor. Bu koşullar içerisinde benzinli ilk cep çakmağını 1941 yılında geliştiren S.T. Dupont, gazlı ve ayarlanabilir ilk çakmağının patentini ise 1952 yılında alıyor.

 

Her biri ince bir işçilikten geçen, uzmanların denetimindeki testlerden ve çalışmalardan sonra hayat bulan çakmaklar, üzerlerindeki kimlik numaralarıyla eşsiz bir kişilik taşıyorlar. Altın, gümüş, paladyum gibi değerli materyallerle tasarlanan ve eşsiz motifleriyle bir fenomen haline gelen çakmaklar, kişisel tasarımların arkasındaki gücü yansıtırken S.T. Dupont, çakmaktan kaleme, cüzdandan kemere uzanan geniş aksesuar koleksiyonlarıyla lüksün ve prestijin en kısa ve öz tanımını yapıyor.

 

 

S.T. Dupont Fermuarlı Konferans Çantası 181306 Özellikleri

 

Kullanışlı formu ve fermuarlı tasarımıyla hem modern, hem de konforlu bir duruşa sahip olan S.T. Dupont konferans çantası, toplantıya giderken, konferansa katılırken, önemli bir iş görüşmesi yaparken iş hayatınızın en klas ve önemli aksesuarlarından biri olacak!

 

· Materyal: Deri

· Renk: Siyah

· Boyut: 26 x 34 x 2.5 cm

 

 

 

 

 

 

  • Bizi Takip Edin