Ürün Numarası: 107735

S.T. Dupont James Bond 2018 Set Limitli C6JAMESBOND

Müşteri Yorumları (0)

Kalem Setler

S.T. Dupont James Bond 2018 Set C6JAMESBOND

 

Bu sınırlı sayıda koleksiyoncu seti, S.T. 007 James Bond meraklıları için Dupont tarafından üretildi.

Hediye seti güzel bir James Bond esinli puro kesici, bir çift kol düğmesi, cüzdan ve bir rollerball kaleminden bir tükenmez kalemle değiştirilebilen bir yazı enstrümanı ile birlikte geliyor.

Tüm öğeler kutu içerisinde ilgili yerlerine oturmuş çarpıcı bir siyah cilalı lake kapak ahşap sunum kutusu içinde donatılmış gelir.

Setin cüzdanı siyah dokulu deriden yapılmış ve içindeki altı kart yuvasının yanı sıra gevşek banknotlar için mükemmel bir tam uzunlukta kayma cebi içeriyor.

Çakmak, guilloché desenli cepheye oyulmuş 007 içeren altın kaplamalı metalden yapılmıştır.

Puro kesici, çakmağın altın kaplamalı metalden olduğu gibi yapılır; purolarınızı yakmak ve uçları kesmek için mükemmel bir kombinasyon.

Kullanımı kolay katlanır s-kolu olan bir çift yuvarlak kol düğmesi, armağanların geri kalanını tamamlayan altın kaplama metalden yapılmıştır.

Ayrıca, en sevdiğiniz yazı enstrümanı türüne bağlı olarak bir rollerball'dan bir tükenmez kaleme dönüştürülebilen bir yazım aracı da vardır; bu, guilloché kalıbı ve gövdeye oyulmuş 007 ile altın kaplamalı metalden yapılmıştır. Sadece 400 adet olan sınırlı sayıda koleksiyon toplayıcı kutusu, bir özgünlük sertifikası ve iki yıllık garanti ile birlikte gelir.

  • Bizi Takip Edin