Ürün Numarası: 109187

Visconti Homo Sapiens Dolma Kalem Midnight In Florence KP-15-12-FP Limitli

Müşteri Yorumları (0)

Dolma Kalemler

Visconti Homo Sapiens Midnight In Florence Dolma Kalem KP-15-12-FP Limitli

 

Floransa'daki Geceyarısı, İtalya'nın Floransa kenti olan Visconti'nin memleketinden ilham almıştır. Karanlık Floransa'ya düştüğünde, şehir, gün ışığında gösterilmeyen güzelliğini ortaya koyuyor. Sokak köşeleri ve binalar, çok sayıda koyu gri, mavi ve mor tonlarıyla gölgelendiği için kimliğini değiştirir.

 

Visconti ekibi, bu güzel renkleri, kalem gövdesi ve kapağı boyunca yeni ve benzersiz bir reçine paletinde çoğaltmak için çok çalıştı. Kalemin gövdesi, şeffaf akrilik bir reçineye asılmış, traşlanmış akriloidin kurdeleleri ve kıvrımlarına sahipken, başlık ve piston mermerli lacivert bir reçinenin içine sabitlenmiş aynı renklere sahiptir. Tüm süslemeler 925 ayar gümüşle üretilmiştir.

 

Kalem kapağı, devrim niteliğindeki bir kapatma sistemi olan Visconti 'Hook Safe Lock'u kullanır, böylece cebinizde kazayla gevşeten ve sızıntı yapan kapak hakkında endişelenmeden bir kalemi kullanabilirsiniz. Dolma kalem, daha fazla mürekkep kapasitesi ve hava uçuşlarında güvenli kullanım sağlayan eşsiz bir doldurma sistemi olan Visconti'nin patentli Çift Rezervuarlı Güç Dolgusuna sahiptir. Vakum gücü dolgusu, mürekkebin korozyonuna karşı dayanıklılık için titanyumdan yapılmıştır ve Visconti's 23kt Dreamtouch paladyum ucu ile donatılmıştır.

 

Florence Limited Edition serisindeki Midnight, bireysel olarak numaralandırılmıştır ve dünya genelinde 888 kalemle sınırlıdır.

Özel kutusu ile birlilte sunulmaktadır.

 

Farklı uç seçenekleri için bizlerle irtibata geçebilirsiniz.

  • Bizi Takip Edin